sevgi duragi 

kapat
  1. sözverdiğimiz yerde bulustuk
    sözverdiğimiz zamanda değil.
    ben yirmi yıl erken gelip bekledim
    sen geldin yirmi yıl geç
    ben seni beklemekten yaşlıyım
    sense beklettiğin için genç

aziz nesin
    #2204787 (mulayim, 26.08.2007 21:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi duragi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi duragi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi duragi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi duragi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pan am » fan fatality » silahli kuvvetler j2 » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk » kreatin » yemekteyiz naim » tayyar ari » nick and the candlestick » your kingdom is doomed » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » osmanli devletini elestirilmez gormek » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » agiotage » real union » guardado » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » the dark tower » air command 3 0 » elma yiyecegine erken yat » lady lazarus » var misin yok musun » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » ales » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » insan muhammed in de filmi yapilsin » ciplak olarak sozluge entry girmek » webcam acan kizin cirkin cikmasi » peoples temple » tesekkur eden moderator » zamani durdurma istegi » sheep in fog » yuruyen elektronik esyalar » meclise giren kene » hizli giden atin boku seyrek dusermis » denize giden atlilar » ergenekon