sevgi dolu aile ortaminin yan etkileri 

1. durumla ilgili seri başlık açmaktır.
    #2407315 (venividivici, 30.09.2007 22:48)
  2. bağımlılık yaratmasıdır. aileden ayrılıp bir yere giderken ebeveynlere sımsıkı sarılıp hafif bir göz buğulanması geçirmek ve karizmayı çizdirmektir. acaba kardeşim bugünkü sınavında ne yaptı diye düşünmektir final sınavınızda.
    #2407330 (ekraba, 30.09.2007 22:52)
  3. her ailenin, aynı sevgi yumağından mamül olduğunu sanmak.

kötü çocukluk geçirenlerin, sonradan çevrelerinden intikam alırcasına yaptıkları saçmalıklara bir anlam verememek.

(bkz: herkesi kendi gibi bilmek)
    #2407430 (tapir, 30.09.2007 23:10)
  4. en kötüsü asiri iyiniyetlilik olsa gerektir.
    #2688575 (çakan adam, 12.12.2007 04:35)
  5. alışıldımı bağımlılık yapmasıdır..pazar sabahı babanın hazırladığı menemeni hep aramaktır, annenin akşam mısır patlatmasını özlemektir, kardeş abi dialoglarını okurken "alla alla bizimki niye böyle değildi" demektir..ayrıca bunlar tek tek gitti mi elden, koala misali günde 18 saat uyuma sebebidir belki rüyamda gene salonda film izliyor oluruz ailecek diye..
    #2688626 (hefeweizen, 12.12.2007 06:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi dolu aile ortaminin yan etkileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi dolu aile ortaminin yan etkileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi dolu aile ortaminin yan etkileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi dolu aile ortaminin yan etkileri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » i don t want to talk about it » slywitch » yastiga yorgana sarilmak » uniseks isimler » fc lustenau 07 » burama kadar geldi » koy yeri » imogen heap » argo konusan esnafin daha samimi gelmesi » galatasaray yendi diye sinirlenen fenerli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » aybars lebib » ben de aynisini dusunmustum yalan kalibi » bir gunluk olarak sozluk » yarram » andimiz dan yola cikarak turkiye fasisttir demek » bekarete onem veren insanlar dernegi » god of war 3 » erkegin olmak istiyorum » 2 de 1 ayni seyi yapiyoruz » googlefight