seveyim seni sen sevmesen de 

kapat

1. isterse yanımda olsun
    ona ulaşamadıktan sonra
    ne farkeder

isterse uzaklarda olsun
    o içimde olduktan sonra
    ne farkeder

seveyim seni sen sevmesen de
    bakışayım seninle
    aldanayım
    seveyim seni sen sevmesen de

yağan yağmur olayım
    güzel saçlarına dokunayım

sen bilmeden...

rüzgar sevse beni
    getirse kokunu

doyar mıyım sanarsın
    yanmaz mıyım sanarsın
    bitsem, yine biterim, olurum
    yok oldum sanırsın
    ben hep varım
    sen yoksun.

*
    #1666993 (hyperion, 20.05.2007 22:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

seveyim seni sen sevmesen de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seveyim seni sen sevmesen de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seveyim seni sen sevmesen de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about seveyim seni sen sevmesen de. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » hrant dink » akp izmir i alabilir mi » kurbanlik hayvanin kesildikten sonra sicmasi » narya » ugur yucel » date » antioksidan » sevmek » matchbox » hamakat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ibrahim yattara » sozlugun yavaslamasi » deyme benim keyfime » yavanna » basketbol » helikopter yayinevi » radyo uludag » saba tumer » yeni melek gosteri merkezi » dolph lundgren