seversin mersini 

kapat
  1. guneyin guzelliginde sevebilirsen
    yaz sıcagına dayanabilirsen
    uzun yol cekip gelebilirsen
    seversin benim sevdigim mersini

gokdelene bakıp yolunu bulabilirsen
    sahilde serseri gibi gezebilirsen
    entellerde kızlara bakabilirsen

fasitlik yapmadan gorebilirsen
    her ırktan milleti kabullenirsen
    kısın yagmurda kalabilirsen

yazın yaylaya kacıp, denize girebilirsen
    sırtını toroslara verebilirsen
    onundeki akdenizi gorebilirsen

(bkz: bir mehmet kaya siiri)
    #2815401 (memcos, 10.01.2008 00:54)

© 2008 - uludağ sözlük

seversin mersini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seversin mersini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seversin mersini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlarin vermek istemedigi erkek tipi » ironiden anlamayan nesil » ayda 500 ytl ile gecinemeyen arsiz fakir insanlar » geceleri havlayan ibne kopek » televizyonumun onunden cekil » alcon » abidin ozsahin » andrei sergeyevich arshavin » dip dibi dip dip dip dip dip » www kopekbaligikarayacikti com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci