severim nede olsa memleketim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. memleketim
  2. memleketim tv
  3. talihsiz memleketim
  4. bir baskadir benim memleketim
  5. bir plazadir benim memleketim
  6. yine memleketim ustune soylenmistir
  7. memleketim antalya sunnet oldum baltayla
  8. koyden gelip memleketim istanbul diyenler
  9. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  10. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur

© 2008 - uludağ sözlük

severim nede olsa memleketim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. severim nede olsa memleketim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu severim nede olsa memleketim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fethullah gulen cemaati » bmw x6 » madem yuzme bilmiyordun nicin ciktin kavaga » nightwish » winamp ina che skini doseyen devrimci genclik » yancilik masteri yapan emekli ogretmen » siyonizm » sarilalim siki siki » hakan tasiyan » 8 agustos 2008 gurcistan rusya savasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci