severim japonlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni severim seni seveni de severim
  2. severim
  3. severim keratayi
  4. ben zenginleri severim
  5. ben bir nutella severim
  6. severim muhabbetini
  7. ben seni severim
  8. severim her guzeli
  9. doverim de severim de
  10. severim seni

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» e s posthumus » reino de silia » iyilik ve kotuluk » serkan cagri » pazarcik in tarihi eserleri » kaktirmak » erkeklerden soguma sebepleri » closure » levon capan » mevzuhal » storming through red clouds and holocaustwinds » umutla sevgilinin donmesini beklemek » sprite » chatwalk ta bir yerde » abdullah gul un sovalye olmasi » old yellow bricks » tremolo » sait faik hikaye armagani » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » profesyonel askerlik » vir » moonwalk » agu » buca gurcesme lisesi » hayallerin anne baba tarafindan sabote edilmesi » erkeklerin garipsenen davranislari » karatas in tarihi eserleri » para cokomel egrisi » cevirisi aslindan guzel olan siirler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa