severek unutmak 

kapat
  1. duruma göre artıları ve eksileri olan olay.
    sevip, ayrılmak zorunluysa artısı olan, severken karşı tarafın darbesini yiyerek unutmaksa eksileri bol olandır. çünkü unutmak ve ayrılmak her zaman kötü değildir.
    #2518065 (kasgarli tost, 25.10.2007 22:44)
  2. fazlaca tekrar edildiğinde bağışıklık yapan acıdır. artık her ilişkinin başlangıcında sonunu anlar hale gelirsiniz. pişersiniz, yanarsınız.
    (bkz: acı patlıcan)
    #2518099 (pilotmont, 25.10.2007 22:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

severek unutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. severek unutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu severek unutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about severek unutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » tu pa pa » ebru alemdar » robert terk » en guzel hediye » hayatimi sikeyim » visnezade parki » ask » yine issizlasti findik dallari » kurban bayramindan nefret etmek » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dinsiz imansiz » bir gunluk olarak sozluk » magpie » aybars lebib » ergenekon sorusturmasi » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » h m » sozluk imana gel lan allahsiz » hayati anlamli kilan ayrintilar » ancuez