severek takip ediyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilgiyle takip ediyoruz
  2. gelismeleri yakindan takip ediyoruz
  3. modayi takip etmeyin moda sizi takip etsin
  4. sevgiliye cip takip her adimini takip etmek
  5. severek unutmak
  6. severek ayrilanlar
  7. severek ayrilalim
  8. severek olebilirim
  9. severek dinliyoruz
  10. itham ediyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» var misin yok musun mevlut » allah ile seytan arasindaki farklar » nadas » kayseri duku haci abdullah » kralice nin kosk yemegi yorumlari » chivas regal » pertek in tarihi eserleri » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » film yonetmeni vs dizi yonetmeni » hinis in tarihi eserleri » boro boro » evinin kapisina trafik lambasi takan kadin » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » dominic monaghan » isveren prim borclarinin affi » 34 au 4919 » discard » votka » flouresans » converse giyen turbanli » oyle bir horlamak ki komsunun duvara vurmasi » disari cikmadan once tuvalete girmek » reyhanli nin tarihi eserleri » murmandamus » morir es vivir » maurice williams » abak » nat » yaran msn nickleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa