severek olebilirim 

kapat

1. atilla kaya şarkısı.
    Gözlerin bir silah bakışın kurşun
    Zamansız bir anda kalbimden vurdun
    Sevgilim ben seni gökde arardım
    Aniden yanımda karşımda buldum

iste herşeyimi verebilirim
    Ömrümü ömrüne katabilirim
    Bu yolun sonunu hiç düşünmeden
    Seninle ölmeye gelebilirim
    Severek uğrunda ölebilirim

Bu kadar sevdimse şaşırma sakın
    Tarifi imkansız inan bu aşkın
    Sen bana uzaksın hayalin yakın
    Dünyamda tek seni yaşatacağım.
    #916494 (darkness nights, 27.11.2006 14:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

severek olebilirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. severek olebilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu severek olebilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about severek olebilirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » bir boka benzemeyen minimal siir » recep ivedik 2 » borderline » issiz adam vs bahtsiz adam » amos oz » kerimoglu » burn after reading » soylerken » sensexkatragintilyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bok dustugunde kica su carpmasi » raul garcia » kurtulma hizi » ancak bir ogrenci evinde olabilecek seyler » kebap 49 » beyni turk olan muzik gruplari » felaketim olurdu aglardim » han solo » hocalarin sacma sapan esprileri » dort kafadarlar