severek okuyoruz 

kapat
  1. yazdıklarını okuyarak sevilen kişiye ithafen söylenmiş cümle.
    (bkz: oğuz atay)
    (bkz: cemil meriç)
    (bkz: sabahattin ali)
    (bkz: paulo coelho)
    #1351252 (laedri, 26.02.2007 17:01)
  2. (bkz: melih asik)
    (bkz: can dundar)
    (bkz: ece temelkuran)
    (bkz: zulfu livaneli)
    (bkz: umut sarıkaya)
    (bkz: selcuk erdem)
    (bkz: yıgıt ozgur)
    (bkz: cetın altan)
    (bkz: orhan pamuk)
    (bkz: gabrıel garcıa marquez)
    (bkz: yasar kemal)
    (bkz: melıh cevdet anday)
    (bkz: ozdemır asaf)
    (bkz: nazım hımet)
    (bkz: orhan velı)
    (bkz: jrr tolkien)
    (bkz: rıdvan dılmen)
    (bkz: dean r koontz)
    (bkz: oguz atay)
    (bkz: avukatguvenkurtulabıleguvenmeyenadam)*
    (bkz: alwayssleepy)*
    #1351275 (baris baris, 26.02.2007 17:09 ~ 17:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

severek okuyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. severek okuyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu severek okuyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about severek okuyoruz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alnindan opulesi yazarlar » salca » is yerinde seks yapmak » arjen robben » cv sine penis boyunu yazan insan » dave mustaine » 12 haziran 2006 italya gana maci » duvara vurularak oldurulen cocuk » begum kutuk » 19 eylul 2000 besiktas barcelona maci » hakki yalcin » donnie darko » liseli ogrenci ugraslari » sictirtma lamasina sozlugun en iyi yazarlarindan b » basliklari alt alta okumak » panapa » yilmaz ozdil » sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » sana dair » sizofren » alex de souza vs matias emilio delgado » alt shift x » cahil yobazlarin ataturk e isyani » iq seviyesi azaldikca mutlulugun artmasi » feribottan enrty girmek » merkez bankasi nda 72 milyar dolar oldugunu sanmak » kiz arkadas » saat gece bir haydi bir entry gir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » masa altinda seks » yaliyorum yaliyorum dilim kuru kaliyor » alles klar » mobilya net » fk donn » cumapazari beldesi » kurban bayraminda tirnak kesmek » hertharafin berlin olsa ne yazar » kiz kakasiyla erkek kakasinin farklari » nokia 6500 slide