severek ayrilalim 

kapat
  1. orhan gencebay'ın bir teselli ver albümünün en baba şarkılarından biri...
    muazzez ersoy; nostalji adlı çalışmalarında bilahare seslendirmiş ancak eski tadını verememiştir...

Bıraktım kaderime
    Aşkımızın sonunu
    Aradım bulamadım
    Mutluluğun yolunu

Yoruldum koşa koşa
    Her ümidin pesinden
    Kırıldı ümitlerim
    Bu sonsuz bekleyiş den

Bırak artık kaderimle
    Kendi halime beni
    Vazgeçelim bu sevgiden
    Unutalım her şeyi

Severek ayrılalım
    Aşka hasret kalalım
    Eğer mutlu olursak
    Yeniden barışalım

Sevmemiştim kimseyi
    Seni sevdiğim kadar
    Çekmemiştim kimseden
    Senden çektiğim kadar

Olur mu sevgi diye
    Izdıraba sarılmak
    Bu yol mutluluk yolu
    Tek çare imiş ayrılmak
    #49592 (ferrole, 02.02.2006 13:47)
  2. nakaratını dinle dinle bi anlam getirilmeyen duet sarkısı

Severek ayrılalım
    Aşka hasret kalalım
    Eğer mutlu olursak
    Yeniden barışalım

(bkz: salak sarki sozleri)
    #49701 (sazan, 02.02.2006 16:03)
  3. "Severek ayrılalım
    Aşka hasret kalalım
    Eğer mutlu olursak
    Yeniden barışalım "

bu ne be ... boyacı küpü mü sok çıkar, sok çıkar. * kaybolmayan şarkı istiyoruz.
    #607500 (montajelemani, 04.09.2006 19:50)
  4. aslinda eger mutlu olursak degil eger mutsuz olursak diyor ama iste sarki arasi boyle garip bir hal aliyor. *
    #1094781 (dmjoes, 02.01.2007 16:58)
  5. hem sevip hem ayrılmak birbirine tazetlık taşıyan şeylerdir. severek ayrılmak dünyanın en saçma durumudur.
    #1094796 (semi, 02.01.2007 17:01)
  6. içerisinde tezatlık barındırsa da, orhan gencebay ile sibel can'ın süet yaptığı versiyonunda, yorumun ve de müziğin güzelliğinden, farklılığından, sözlerin anlaşılmadığı, bu nedenle de dikkat edilmemesi gereken parça...
    #1094803 (faidelibilgi, 02.01.2007 17:04)
  7. (bkz: oldu gözlerim doldu)
    #1094808 (Bushi, 02.01.2007 17:05)

© 2008 - uludağ sözlük

severek ayrilalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. severek ayrilalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu severek ayrilalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki pkk lilar » yek vucud menfi rey veren oglan » malafat com » ats iki » inonu universitesi » uretim cini » eski sevgiliye takmis yazar » elbe » kumpir » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » daracik giyinen turbanli kiz » ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz » kirik kalplerin oya ablasi » polemik yok mu yahu » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kotuluk gorme sanrilari » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » utanc » temel fikralari » histeri » nickmator » kaka » duygusuz kiz » goran bregovic » tikicanlar cezaevi » bana felsefe yapma ne olur » discovery channel in marmaray belgeseli » metamorfoz » ekt » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan