sevenler anlar 

kapat
  1. çeliğin son şarkısı..

nasıl sevdim seni sevenler anlar
    severken ayrılan çekenler anlar

halimi bir türlü anlatamadım
    içim ezildi içim çare bulamadım
    aradım olmadı sordum olmadı

yok işte yok
    her şey yalan gözler yalan sözler yalan
    halimi bir türlü anlatamadım
    içim ezildi içim çare bulamadım
    aradım olmadı sordum olmadı
    #317909 (hendrix, 05.06.2006 06:09)
  2. Çelik'in en son hit şarkısı.Bu yaza damgasını vurucak gibi gözüküyor.Bu yaz cafe,bar disco bu şarkıyı çok duyucaz gibi.
    #317933 (cheeky_boy, 05.06.2006 07:45)
  3. çelik'in şarkısının yanında başyapıt gibi duran bir müslüm gürses eseri,umutsuzluğu,çaresizliği,karamsarlığı çok güzel anlatan ve baba tarafından çok içten yorumlanan şaheser.buyrun bu da sözleri:

yürüyorum sokaklarda
    kimi geliyor kimi gidiyor
    görüyorum insanları
    kimi ağlıyor kimi gülüyor

çaresiz insanlar
    ümitsiz insanlar
    benim şarkımdan ancak
    sevenler anlar
    çekenler anlar
    yaşarken her gün
    ölenler anlar

kayboldular tüm dostlarım
    yapayalnız kaldım gönül
    inandığım dostlarımdan
    ne yaralar aldım gönül

benim şarkımdan ancak
    sevenler anlar
    çekenler anlar
    yaşarken her gün
    ölenler anlar
    #606992 (skydancer, 04.09.2006 17:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sevenler anlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevenler anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevenler anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» codename kids next door » dexter » yuh aq » allah i insanmis gibi dusunmek » jefferson keane » avrupa insan haklari mahkemesi » buyudukce hayatin boka sarmasi » vajinaya yilan sokmak » hava bedava su pet siselerde » besiktas in ciplaklar kampina dusmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci