seveni de 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne kadar cok seveni var
  2. seni seveni sen de sev
  3. asil seveni gorememek
  4. sevmeyeni sevmek seveni sevememek
  5. seveni cok olan insanin elestirilememesi
  6. seda ablamizi seveni biz de severiz
  7. sev seni seveni ask nedir bileni
  8. dunyada bir tek seveni olmayan insan
  9. sevdim sevilmedim seveni sevemedim
  10. siir seveni kucuk gormek

© 2008 - uludağ sözlük

seveni de başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seveni de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seveni de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiz bilgisayari » intel itanium 9030 » aska dair » dolgulu sutyen » benzini koklayan arabalar » osman gokcek » yaran editler » yarasa » kalp kadar temiz sayfa » abisesque a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci