seven years 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ten years after
  2. new years day
  3. 100 years
  4. 200 years old
  5. 14 years
  6. five years
  7. ten years gone
  8. the dio years
  9. 20 years
  10. five years gone

© 2008 - uludağ sözlük

seven years başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seven years ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seven years nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » artik melek degilim » nevroz » neolojizm » unio mystica » bulusmak istemeyen sevgili » ronaldo luis nazario da lima » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » destina » borsa dusunce uzulen yurdum insani » tomer » dalgali uzun sac » hic gelme gideceksen » tankard » amigurumi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biralem » tal ben haim » nemfomani » ugur dundar » the diving bell and the butterfly » la cenerentola ouverture » i lav monolog » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » katarsis » asansor kullanmayi bilmeyen insan » igrenc espiriler » evlenmek isteyen yazarlar » almanya da yasayan turkler » zubeyde hanimin sir vasiyeti » psikopatlastiran ilkokul sarkilari