seven tears are flowing to the river 

kapat
  1. nehire 7 gözyasi akiyor 6si benim seklinde derlenecek sekilde yazilmasi gereken nargaroth sarkisi.
    #291500 (vandalkepceoperatoru, 29.05.2006 22:48)
  2. nargaroth'un black metal ist krieg albümündeki 14.51'lik, insanı sürükleyen şarkısı.
    #291502 (wolfshade, 29.05.2006 22:48 ~ 29.07.2006 18:39)
  3. hiç nargaroth vari olmayan mükemmel bir introya sahip şarkı. tekrarla dolu da olsa bütünüyle aşmış bir şarkı.
    #2595824 (guilt and regret, 16.11.2007 02:02)

© 2008 - uludağ sözlük

seven tears are flowing to the river başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seven tears are flowing to the river ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seven tears are flowing to the river nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukle ilgisiz istekler » bjk » ozur diliyorum » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » fehmi emre gungor » cizlavet » makarna sicmak » valkyrie operasyonu » falyanos » abd ullah gul » ask i virane » daglar onurumuzdur » riders on the storm » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » sisme koltuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rhetorical question » tarla surmek » yigit ozgur esprileri » ne zaman adam oluruz » stealing beauty » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » yaran msn nickleri » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » 35 lik pipiyle bayramlasmak » surekli acikmak » konusanlari tahtaya yazmak » lions in a cage » michael skibbe » isaac okoronkwo