sevdim seni 

kapat
  1. sami özer'in mükemmel seslendirdiği çok güzel bir ilahidir.
    SEVDiM SENi
    Sevdim seni mâbuduma
    Canân diye sevdim.
    Bir ben degil âlem sana
    Hayran diye sevdim.
    Evlad-i iyalden gecerek
    Ben Ravzana geldim.
    Ahlâkını meth etmede
    Kur`an diye sevdim
    Kurbanın olam Şah-i Rasül
    Kovma kapından
    Didârına müştak olan
    Yezdân diye sevdim.
    Mahşerde nebiler bile
    Senden medet ister.
    Gül yüzlü melekler sana
    Hayran diye sevdim.
    #274900 (grand ekinoks, 24.05.2006 15:53)
  2. aynı zamanda ajda pekkan'ın '82 tarihli albümünün de ismidir.

albümde yeralan şarkılar;

01 sevdim seni bir kere
    02 alismak sevmekten daha zor geliyor
    03 bir dost bulamadim
    04 ask oyun degil
    05 bir anda
    06 yillar
    07 senden uzakta
    08 hep boyle canayakin
    09 duygularimin bittigi yerde
    10 just the way you are

albümde bulunan şarkılardan özellikle sevdim seni bir kere, alismak sevmekten daha zor geliyor, bir anda ve bir dost bulamadim öne çıkan şarkılar olmuştu.
    #998365 (leggare, 14.12.2006 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

sevdim seni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevdim seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevdim seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» satis ve pazarlama departmani » yaran isimler » sevgi » serhado » politika otobani » askeri cumhuriyet » bitsevskiy manyagi » colin powell » liao hui » dostum link calismiyor bir el ativer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games