sevdigin insanin senden nefret etmesi 

kapat
  1. sevdiğin insanın sana "senden nefret ediyorum!" diye içini boşaltması durumu.
    aslında seni sevdiğinden yapar bazen bunu.sen de bunun yalan olduğunu bilirsin ama yine de susarsın.işte o an yaşadığın zor anlardan biri olur ki bedenin sana ağır gelmeye başlar.

(bkz: varolmanın dayanılmaz ağırlığı)
    #4253753 (nagimiya, 19.11.2008 23:05)
  2. belki hedefinden saptırabileceğini düşündüğü, belki dünyasına masum kaldığınız için sevdiğinizin size uyuz olması olasıdır. nefret içinse daha çok yaşanmışlık ya da aşk gerekir.
    #4253761 (deceku, 19.11.2008 23:08)
  3. nefret etmesi belkide en iyisidir. hala onu sevdiğiniz bilmesini istemediğinizde karşı taraftan tümden uzaklaşmak hatta gereksirse sizden nefret etmesini sağlamak, onun mutluluğu açısından en iyisi olabilir.
    #4253856 (karanlikelfperisi, 19.11.2008 23:25)
  4. iki tarafta birbirine deliler gibi aşıkken diğer tarafın saçmalaması.
    #4253900 (nagimiya, 19.11.2008 23:34)
  5. formatın ebesine koymak gibi sevdiğim insandan nefret ettirir bizi.
    #4253929 (kotu kalpli ceyar, 19.11.2008 23:38)
  6. çok sevmekten ve çok üstüne düşmekten kaynaklanır. insan tabiatıdır işte; çok sevilmek değil, çok seveni reddedebilmektir egoyu tatmin eden. herkes "beni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de ben varmadım" demeyi ister. eğer karşılık verirsen değerin o kadardır, karşılık vermezsen daha fazlasısındır. karşılıksız aşkın tek nedeni de budur; aşık olanın aşkını itiraf etmesi. bü yüzden aşk bir yerde imkansızdır ya da insanoğlunun tabiatını yenmesi demektir.
    #4253995 (serbest radikal, 19.11.2008 23:48 ~ 23:50)
  7. çok çabalamak gerekir. önce ilgisizlikle başlar, ardından umursmazlık ve son noktayı koyduktan sonra çıkış yoludur artık eski sevgilinin.
    #4254028 (mamma mia, 19.11.2008 23:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sevdigin insanin senden nefret etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevdigin insanin senden nefret etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevdigin insanin senden nefret etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevdigin insanin senden nefret etmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.