sevdigim ol 

kapat
  1. bir recep garip şiiri.

Gökyüzünde uçan kuşlar
    Döner durur bakar kuşlar
    Sevdalının akar yaşlar
    Damla damla akan benim

Sevdiğim ol sevdiğim ol
    Kalbim ağlar gönlüm ağlar
    Sevdiğim ol sevdiğim ol

Sevda çiçekleri açmış
    Hüzün yağmurları saçmış
    Bu ne biçim yaşamakmış
    Gece gündüz ölen benim

Sevdiğim ol sevdiğim ol
    Ne olur benim sevdiğim ol
    Sevdiğim ol sevdiğim ol
    #588235 (diyonsos, 29.08.2006 16:21)
  2. aslında saçma bir istektir. eğer bunu birisine söylüyorsan zaten sevdiğin olmuştur. önemli olan onun da aynı istekte bulunabilmesi.
    #2358337 (cveevezvea, 22.09.2007 01:54)

© 2008 - uludağ sözlük

sevdigim ol başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevdigim ol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevdigim ol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» issiz » askerden gelen kardes » trolle acik mektup » yetenek sinavi » cizgi film karakterine asik olmak » delta » ekran titremesi » erkan ogur » gaz kacagini bitik cakmakla kontrol etmek » katya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games