sevdali basim 

kapat
  1. zulfu livaneli şarkısı.

ah benim sevdalı başım
    ah benim şair telaşım
    ah benim sarhoşluğum
    ah çılgın yüreğim
    sus artık uslandır beni

kaç okyanus geçtim böyle
    kaç denizde yitip gittim
    kırılmış direkler yırtık yelkenlerle
    kaç seferden yorgun döndüm

ah benim yaralı ruhum
    ah benim insan kusurum
    ah benim isyanlarım,ah yalnızlıklarım
    gel artık uslandır beni

ah benim iyimser yanım
    ah benim aldanışlarım
    ah benim kavgalarım
    ah pişmanlıklarım
    sus artık uslandır beni
    (vernon sullivan, 24.05.2006 23:30)
  2. ajda pekkan' nın cool kadın albümünde yorumladığı zülfü livaneli parçası.
    (ben miyim, 26.06.2006 00:39)
  3. güzel soylemiştir ajda pekkan.sözleri böyle insanı uzaklara götüresi türdendir..
    (susamsokagi, 29.07.2006 13:44)
  4. ajda'nın yorumu da zulfu'nün yorumu da çok güzel bu şarkıda; söyleyebilmek için yaşanmışlık ister.
    (leggare, 18.01.2007 13:57)
  5. http://www.youtube.com/watch?v=4K_PezfCaZI +
    (med cezir, 02.05.2007 03:46)
  6. insanı alıp uzaklara götüren enfes bir Zülfü Livaneli şarkısı. Ağzına, eline , yüreğine sağlık üstad.
    (fernando gago, 06.12.2007 22:41)
  7. zülfü livaneli'nin yorumu muhteşemdir ancak ajda pekkan şarkının başında öyle bir ah demektedir ki ajda pekkan yorumu tercih edilesidir.
    (hermia, 14.12.2007 11:57)
  8. aslı'nın bugüne kadar bu şarkıyı seslendiren herkesten çok daha iyi ve içten yorumladığı enfes şarkı.işte kanıtı...
    (bkz: http://www.youtube.com/watch?v=fdQZnVfsmCU +)
    (candle in the night, 02.02.2008 14:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 12 eylul 1980 » ayla algan » burak bora anadolu lisesi » ideal seks » number six » hale caneroglu » trombosit » sara » zile nin tarihi eserleri » sean penn » andriy shevchenko » anti emperyalizm populistligi » annenin izledigi dizileri gercek hayat sanmasi » ultraslan uni » ziyankar » sezerin veto ettigini gul onaylar » avrupa edebiyati » malcolm x » ders calisma programi » notlar » ask eskitir beni » raki masasina oturdun iste » muro » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » sivas in tarihi eserleri » yilankale » cunt cunt gimme more » starship » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa