sevda yukleri 

kapat
  1. harika bir yaşar şarkısı.

Günün birinde olacak gönül birinde duracak
    Günün birinde ben,günün birinde sen,günün birinde herkes Sevdalar kuracak
    Ne kadar yaşanır dersen de,sevmeden yaşanır dersen de
    Gemiler bile gidemez olurlar sevdasız yola çıkmışlarsa
    Günün birinde ben sen ,
    Günün birinde biz siz ,günün birinde hepimiz
    Sevda yükleniriz
    Ne kadar yaşarız sevdasız,rotasız yaşarız sevdasız
    Başı boş ama ümitli bir gemi sevda sözleri
    Gemiler bize doğruyu söylerler
    Gelirler bizi gemilere yüklerler...
    #507199 (PuCCa, 07.08.2006 00:59)
  2. "gunun birinde herkes sevdalar kuracak" dizesi ayrı bir hüzün kaynağı olan şarkı olup bitmiş bir aşkın ardından bol bol dinlenilmesi gerekir.
    #1176805 (hunlu, 19.01.2007 18:24)
  3. insanı neşelendiren , umutlandıran yaşar şarkısı.
    #1487379 (lavinya_, 03.04.2007 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

sevda yukleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevda yukleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevda yukleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alismak zorundayim » pau gasol » milyon kere ayten » i love you » machine » aci bakla » dugun bitimindeki ilk sozler » launchpad » senin devamli arkadasin var mi » jessica stam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci