sevap 

1. tanrının onayladığı ya da bir başka deyişle güzel ve ahlaki olan herhangi bir şeyi yapma sonucunda kişinin hanesine yazılan pozitif puan..bunların fazla olması her zaman günahların fazla olmasından yeğdir..
    #78265 (thoth, 20.02.2006 17:59)
  2. Allah tarafından ödüllendirileceğine inanılan davranış.
    #309605 (italiano, 04.06.2006 00:17)
  3. sosyal yardim magazasi zirvesi 1'e katılanların sahip olacağı şey...tabi elleri boş gelmezlerse.
    #818957 (bluedream, 05.11.2006 18:59)
  4. ceyhun yilmaz şiiridir.

Babamdan öğrendim
    Yerde ekmek bulunca
    Yüksek bir yere koymayı
    Kuşlar yer derdi
    Hiç yiyeni görmedim
    Seni gördüğüm an
    Ulaşabileceğim en yüksek yere koydum
    Sevgilim!...
    şimdi nerdesin ?
    Kuşlar mı yedi dersin?
    #2274821 (anlayan el sallasin, 06.09.2007 22:27 ~ 22:28)

© 2008 - uludağ sözlük

sevap başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seytan » ses hizi » hugo boss » mr bean » hakki baba » dunyayi tehdit eden goktasi » cekiciyim » ginseng » gta da kazanilan parayi hayat kadinlariyla yemek » yazarlarin tek cumleyle hayata serzenisleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci