setu 

kapat
  1. 4. nesil yazar adayı,yeni çaylak arkadaşımız.
    (ironmaiden, 21.01.2007 20:01)
  2. kardeşlerin kardeşi özletti gelemedi bir türlü şereflendiremedi sözlüğümüzü yazarı.
    (chemsuk, 07.03.2007 22:12)
  3. uzun uğraşların ardından yazar olarak gorebildiğimiz arkadaşımız.*
    (bkz: kardeş)
    (bkz: ev arkadaşı)
    (bkz: sırdaş)
    (bkz: onun ben ...) vb.
    (ironmaiden, 11.03.2007 18:50)
  4. (bkz: 5 bira çektim tık demedi)*
    (chemsuk, 06.04.2007 00:49)
  5. o değil de pek baba şahsiyettir kendisi, hani insan saygı duyar ya bazılarına, öyle bişey işte, kardeş, aranan insan, bir insanın kavgada sırtını dayayabileceği yegane insanlardan, özletti kendisini yazarı.
    (chemsuk, 04.08.2007 01:20)
  6. doktor görünümlü filozof yazar arkadaşımızdır. arkadaşımdır, en zor zamanlarımın şahidi, yardımcısı yüce büyük ulu insandır. ;) üç yaşından beri ailecek takipdeyizdir, hastayızdır. * :p
    (wicker park, 04.08.2007 01:23)
  7. fransizcada
    'c'est tout' seklinde yazilan, turkcede 'hepsi bu' anlamina gelen kelime kalibinin, turkce okunusu.
    (kisladankampuse, 04.08.2007 01:56)
  8. içi dışı bir insan.
    (ColdMa3L, 18.09.2007 16:51)
  9. kendisi çoğu halleriyle dost listemde "best of" larım arasındadır.en iyi "sigaramın dumanına sarsam saklasam seni" şarkısını soyleyen insandır. oturup en gizlilerini paylaşacagın güvendiğin insandır.
    (othello, 30.09.2007 04:27)
  10. uzun mu uzun yakışıklı mı yakışıklı uludag sözlügün gelecek vaad eden yazarı. sözlügün genç yetenegidir kendisi. tanıdıgım kadarıyla belli idealleri olan, yaptıgı işleri tam ve planlayarak yapan, ince eleyip sık dokuyan arkadaşım. batak gücü yüksektir yandan yedirtir.*
    (ColdMa3L, 30.09.2007 04:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kirli yuzlu melekler » kablo tv 1 ytl » dumlupinar denizaltisi » cildirin » fasizmin kurbani turban » unut gitsin » helezoni » laiklik » 06 t 0772 » madem ermenisin istemeden vermelisin » istanbul » daha iyi olmaz miydi » seovi ile karmaya bak » mimesis » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » idrardan karakter tahlili yapmak » cam agacinda uc fidan » libero » kizlik testi » kibris » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » gittigi ulkenin yerel kiyafetini giyen baskan » david villa » alkonost » woo hoo » kamasutra bir spordur » 17 yas » guney kore » toto tamuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa