settar 

kapat
  1. Allah'ın sıfatlarından biri. Örten, kapayan, gizleyen.
    #527796 (lilith, 11.08.2006 20:43)
  2. allah'ın günahları ve kusurları örtmesi, sonra da rahman ismiyle kullarını affetmesi.
    amin.
    #2675907 (paradigma, 08.12.2007 13:15)
  3. büyük, tartışmasız, göreceli...

günah kusur veriyorsun da sonradan örtmek niye ?
    affeylemen sonsuz olmasa sana bunları yazabilir miydim ?
    ben senin göreceli durumuna taptım...

--spoiler--
    hakk'tan bize her dem hidayet olur,
    muhammed mustafa'dan inayet olur,
    nefes alsak allah'a ibadet olur,
    okuyoruz işte kitabımız var
    --spoiler--
    #2969523 (nickimden asagi monsingiladbah, 08.02.2008 02:42 ~ 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

settar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. settar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu settar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dugun bitimindeki ilk sozler » abiye msn sifresini vermek » uludag sozluk » bu sarkici kim yarismasi » patronun ogluyla zoraki takilmak » nissan primera » the calloway boogie » akustik bas gitar » sulley muntari » dikkat cekmek isteyen yazar kalibi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci