settar tanriogen 

kapat
  1. bir demet tiyatronun saldiray abisi.en çok yaranı.
    (pulp fiction, 28.05.2006 19:57)
  2. ikiz yatak kelimesini çok kullanan sürekli sevişen adam
    (city walk, 28.05.2006 20:35)
  3. aklı fikri şeyinde ve züleyhada olan, ikiz yatak bağımlısı, fena halde abazan tipleme.

(bkz: yalan söylüyorsam şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın)
    (cultureshock, 28.05.2006 20:35 ~ 04.07.2007 11:24)
  4. denizli ' de bir pide salonu da işleten geç keşif aktörlerdendir.
    (zargana, 04.07.2007 10:38)
  5. oyunculuğunu dış görünüşüne enfes şekilde uyarlayan ve o tipin aranan adamı haline gelmiş sinema insanı.
    (derkaiser, 04.07.2007 10:42)
  6. doğulu şivelerini mükkemmel yapar, "kimse de sormuyor ki; abi sen bugun hiç sevistin mi diye" demişliği vardır.
    (successor, 04.07.2007 11:17)
  7. saldıray rolüyle birlikte kitleler tarafından tanınmasının ardından kendisine gelen bir çok dizi, sinema filmi vb. teklifleri ' ben mankenlerle oynamam. gerçek oyuncuların yer aldığı projelerle gelin bana' diyerek reddedecek ve bu sebepten fazla iş yapamadığı için geçimini sağlamak adına kadıköy salı pazarında kendi hazırladığı sandviçleri satacak kadar onurlu bir duruşa sahip, gerçek bir sanatçıdır. şimdilerde kocaeli' nin kandıra ilçesinde aldığı çiftlikde mandıra kurma çabalarına tam gaz devam etmektedir. sohbeti tatlı, sıcakkanlı, kültürlü settar abimizin nefret ettiği şey kendisine saldiray denmesidir. saldıray abi diyene çok pis küfrediyor, uyandıriim.
    (Lynyrd, 25.03.2008 08:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aforizmalar » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » what a feeling » mazosizm » you could be mine » bin yapi » filistin » paranin satin alamadiklari » talat pasa » teknoloji ve tasarim dersi » yaran fotograflar » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » kutuphane haftasi sloganimiz » asla » ask oldurur » sozluk yazarlarindan aforizmalar » gida krizi turkiye icin firsattir » anjelika akbar » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » andriy shevchenko » hic erkekle cikmamis kiz » everything but mine » persomen » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » 30 agustos koln almanya zirvesi » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » yildirim » dogum gununde sinava girmek » ntv spor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa