settai 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. se
  2. se agapo
  3. se brosser
  4. se coucher
  5. se demander
  6. se depecher
  7. se detendre
  8. se doucher
  9. se jie
  10. se laver

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yeni baslayanlar icin ask » dislokasyon » impresario » erkek adam killi olur » alternatif rte digiturk diyaloglari » mehmet erdem » sizofren degilim lan » converse giyen turbanli » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » dugun bitimindeki ilk sozler » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » ilica nin tarihi eserleri » lumpenim koyunum itaatkarim » illumination » worms mayhem » tanri ile seytan arasindaki farklar » pringles » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » motorla ucan ilk insan » steven gerrard » radyo sol » ne guzel guldun » cengiz candar » the godfather » hamdi bey vs jacop » endustriyel mal » hayata dair ic burkan detaylar » anadolu leopari » seks i izdivac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa