sessizce gegirip est diyen yaslilar 

kapat
  1. yeni yemek yemiş yaşlı amcalardır bunlar. Genelde ayıp olmasın diye ses çıkarmadan burunlarından "burrp" diye geğirirler. Bir de o "estağfurullah" kelimesini tamamlamazlar nedense. "est...." diye kalır.
    #2998598 (double cross, 13.02.2008 18:54)
  2. dikkat ederseniz est lakırdısından sonra bi gegirti daha duyarsınız.aslında bu yaslı insan es demek istemistir.yani ara manasına.aslında bunu söylemeyip vermelidir.arkasından tekrar bir gegirti duyarsınız.
    #2998716 (havuclukek, 13.02.2008 19:18)

© 2008 - uludağ sözlük

sessizce gegirip est diyen yaslilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sessizce gegirip est diyen yaslilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sessizce gegirip est diyen yaslilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapma cocugum yapma evladim » platonik ask » ilginc olum vasiyetleri » aksa » ikariam » 400 inege tecavuz eden adam » final sinavi oncesi son gece » bati hayrani mahlukatlar » anne replikleri » cok guzel dusunmussun aferin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games