sessiz ve derinden 

/ 2
kapat
  1. 5.nesil yazar. gözüm bir yerlerden ısırıyor sanki.*

ama neyse hoş gelmiş safalar getirmiş.
    (mdk47, 14.03.2008 23:17)
  2. (bkz: karındaş)
    (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 18.03.2008 23:20)
  3. kardeş kanıdır.
    oh be dedirtendir.
    yalnızlıktan kurtuluştur.
    *
    (iktidarsiz jigolo, 21.03.2008 20:03)
  4. (bkz: sessiz ve derinden git)
    (regulus, 21.03.2008 20:07)
  5. en son dün iki gece önce konuştuk kandil gecesi işte tv kanalları yalakalık olsun diye nuh' tur musa' dır ver allah ver bir yayın akışı takip ediyor.
    akıllda kalan iki diyalog:

iktidarsiz- lan kadir televizyonun sesi kıs yankı yapıyor!
    sessiz- sende mi aynısını izliyon?
    iktidarsiz- zuhaha!
    sessiz- noldu lan?
    iktidarsiz- nuh'un gemiye bak transatlantik gibi habura koyum.

iktidarsiz- lan oglum bak laiklik devlet politikasıdır...
    sesiz- bir de siyaset olmadan kapatsak şu telefonu.
    iktidarsiz- apolitik bünyeler değiliz aga şükr et.
    (iktidarsiz jigolo, 21.03.2008 20:19 ~ 20:24)
  6. pek sessiz ve derinden gelmese de hoşgelmiştir. *
    (yagmurda islanan kedi yavrusu, 21.03.2008 20:24)
  7. çelsi maçının biletini; gidemediği halde, 250 ytl'den ilanını verdiği yazardır. bari sözlükçülere yapma. *
    (Schizofrenne, 05.04.2008 23:06)
  8. kendisi pek fark etmese de sohbeti iyi gelmiştir yazdıklarımda saklandıklarım olmuştur o sağolsun anlamıştır yine de. nickinin yanına huzur vereni de katmak istedim birden sağolsundur. daha çok şey yazıcam buraya galiba en iyisi şimdi susmak.
    (zuvvar, 07.04.2008 05:16)
  9. takır takır ayar veriyor, durduramıyoruz efendim.durdurmaya da niyetim yok zaten.

allah onu sözlüğümüzden eksik etmesin.*
    (mdk47, 07.04.2008 22:19)
  10. kendisini çaylak olduğunu öğrendim. ne zaman aramıza döneceğini beklemekteyim. umarım çok çok iyi şeyler biriktirmiştir bu bir kaç günlük zaman dilimi içerisinde...
    (zuvvar, 11.04.2008 01:30)
  11. vaudeville for vendetta' nın takipçisi yazar. evet lan kendim yani ! napiyim böyle sikindirik bi tanım yapmam lazım. şimdi gençler ben geçen gün (bkz: oral seks yapacak hatunlara tavsiyeler/#3246889) şeklinde bir entry girmiştim.

ne var ki bazı vaudeville fanları beni neredeyse hırkızlık yapmakla suçlamışlar. işte onun entrysi; (bkz: oral seks/#2967741).

aradaki ortak özellik ne ?

vaudeville kıza diyor ki;

'' erkek adam yatakta böylesini ister, herife dayisinin agzina veriyormus hissini yaşatma ''

ben diyorum ki;

'' fazla sert davranmayın. insanda dayısının ağzına veriyormuş hissi yaratmayın ''

biz burada ne yapıyoruz ?

oral seks yapacak kadınlara tavsiyede bulunuyoruz arkadaşım. ben vaudevelle' nin takipçisiysem her entrysini de ezbere bilirim diye bir durum yok. demek ki neymiş işin özü ? oral seks yapacak kıza '' dayımızın ağzına verme hissini yaşatma '' diye tavsiyede bulunuyor adamcağız, fikirler aynı yani. * bunda benim suçum ne ? tamam oral seks yapacak hatunlar ! amcamızın ağzına verme hissini yaşatmayın bizlere.. bi osursam karşıki dağlar yıkılır o kadar efkarlıyım şu an..
    (sessiz ve derinden, 13.04.2008 01:34 ~ 02:18)
  12. bana vaudeville for vendetta'Nın değil de peceteye recete yazan doktor'un takipçisi ya da daha doğrusu taklitçisi gibi geldi.

üslübu,kullandığı sözcükler,verdiği ayarlar...yok canım yok. benim kadirim şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyor uludag sozluk defterini bir daha açılmamak üzere kapatmıştır. öyleyse bu kim lan?*
    (mdk47, 13.04.2008 02:13)
  13. turkcell le baglan hayata insanı. gemici düğümü gibi bağlandığım kısa film ortağım. benim gibi yarım akıllı bir insancığın kafasını allak bullak etmiş sonra da " ne diyon lan sen " diye çıkışmıştır, hakim bey suçludur bu insan mahlukatı. *
    (portakalda vitamin, 14.04.2008 15:08)
  14. (bkz: dumlupınar denizaltısı)
    (bkz: son söz vatan sağolsun)
    (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 14.04.2008 15:19)
  15. sözlükte ayar verdiği yazarların nicki altına gelip ağlaştıkları başarılı harika entryleri olan yazar.
    (eurasia, 15.04.2008 01:13)
  16. "iyi olduda tanıdığım yazar, iyi olduda anlatmadan beni anladığı, iyi oldu da sormandan cevapladı..." dediğim hoş sohbet insan... yazdıkları okunmalı dedim takip etmeden olmaz dedim iyiki de ettim..
    altın kalp yada yazarlık ... bir yerde dursun, bu adamın alıcıları var biri bir yerde acı çekiyorsa o anlıyor... kap gel bi ufak dayı, peynir burda var..
    büdüt : harf falan
    (zuvvar, 15.04.2008 01:19 ~ 01:24)
  17. nick altını yalarım, yutarım ve öperin.

edit: ne yazcam daha lan? millet yanlış anlıycak a.q*
    (mdk47, 15.04.2008 01:23 ~ 01:24)
  18. izmir' deki yüzlerce erkekten sadece biri. tek sorun, evde kalırsam köye gidip birilerini bulmakla görevlendirilecek olan olması. işi zor gerçekten zira bi laf vardı, kelim merhemi olsa mı neydi...
    (nevi sahsina munhasir, 15.04.2008 15:26)
  19. an itibariyle vaudeville for vendetta * adlı yazarın fanları ve avukatlarıyla beraber mahkemede bulunan yazardır. ne bitmek bilmez bir mahkeme idir. burun kurcalanma hissi vermiştir hatta mağaradan çıkarılan sümükler de masanın altına yapıştırılmış, delil olarak mahkemede sunulmuştur. sonucu heyecanla beklemekteyizdir.
    (portakalda vitamin, 15.04.2008 19:50)
  20. kimsenin takipçisi değildir. takip etmez, edilir. hayır yani belirteyim dedim.
    (mdk47, 15.04.2008 19:59)
  21. izlenmeye değer bir hollywood filmi.
    orjinal adı jay and silent bob strikes back'tir.
    (goodboy, 15.04.2008 20:19 ~ 20:20)
  22. çöp çatanlık şirketi kurduğunu ögrendiğim aziz dost. izmirin köylerinden hatun ithalatına başlamış alınan son haberlere göre, söz sende ali kırca.
    (iktidarsiz jigolo, 16.04.2008 18:50)
  23. herkese girip kendisini es geçmemi sorun etmiş yazar kardeşim. al işte sana da girdim entry. senin de nickin artık sol tarafta. halangillere el salla istersen.
    (bi biskreme verdim, 16.04.2008 22:00)
  24. izmir' den yurtdışına beyaz kadın ticaretine başlamış kişi. ben. göbeğini kaşıyan adam yani.

bi biskreme veren insanların kendisine nick altı entry girmesini istemeyen adam. benim altıma entry girecek yazar en aşşağa bir mercedese vermeli.
    (sessiz ve derinden, 16.04.2008 22:01)
  25. başarılı tespitleri olan kişileri tespit etmede en az "başarılı tespitleri olduğunu düşündüğü insanlar kadar " başarılı olan yazar.*
    (stratosfer, 17.04.2008 16:17)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yannick noah » kablo tv 1 ytl » maddeyi esas almak » issizlik krizi » google » cakal ev arkadasi » krematoryumu zabitanin basmasi » kumru » arizona dream » kacabilirsin ama saklanamazsin » kiristirmak » bu dahil butun genellemeler yanlistir » ders calisma programi » a s livorno calcio » filistin » katharsis » oyuncakdunya » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » goksu parki » utanmadan cakma converse giyebilen insan » roj » bokunda boncuk bulmak » ac misin tok musun » ismail yk » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » ne me quitte pas » pelikan silgi » george costanza » adam sandler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa