serviste uyuyamamak 

1. trafik canavarlığı switchi doğuştan on gelen bir "kaptan şöför"ün kullandığı servisten bahsediliyorsa şayet, pek olasıdır bu.

beni aldığı yere kadarki serüvenini pek bilmiyorum, açıkçası çok da ilgilenmiyorum. ne de olsa gıcık olduğum o kadın, benden birkaç durak önce biniyor servise. yıllardır tanırım kendisini, ne konuşmuşluğumuz var ne de bir merhabalığımız. hiç sevmem. ama daha önce binenler iyidir, en azından gümbürtüye gitmelerini istemem. ama o kadın yok mu o kadıni atla da gel şaban filmindeki kaynanadan beter valla. sallansın biraz.

lakin, beni aldıktan sonra, belki de daha sonra kimseyi almayacağının bilincinde olduğundan- montoya tarafından ayar verilmiş maykıl şumaher moduna geçiyor birden amcam. ne arabanın dizayn konsept limitleri kalıyor geride ne de önümüzde tek bir araba. muhtelif ara gazları, sinyalin ne olduğunu dahi hatırlamayan sağlı sollu makaslar ve içeride tir tir titreyen birkaç zavallı yolcu.

işbu halde, en akşamdan kalma halinizde bile uyuyamıyorsunuz allahıma dinime. gözleriniz damar damar kan çanağına dönüyor, vücut kendini savunmaya geçmiş kedi moduna bürünüyor, ayak parmaklarınız birbirine kenetlenmekten labirentleşiyor ama nafile. kesinlikle uyuyamıyorsunuz. ta ki işe gelene kadar. işte öyle bir uyku çöküyor ki anlatamam.

ben: horrr, zırrr, zzzzzzzzzzzzz.
    müdür: larker çabuk raporları getir.
    ben: şey anne tamam bir daha yapmayacağım nolur.

(bkz: serviste uyumak)
    #3682671 (larker, 18.07.2008 15:42 ~ 15:43)

© 2008 - uludağ sözlük

serviste uyuyamamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. serviste uyuyamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serviste uyuyamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tam bugday ekmegi » yol parasi » geschlehtsverkehr » ah muhsin unlu » lise » tekel bayisi » sevemezsin » galatasaray in kadikoy de uefa kupasi ni kazanmasi » anadolu jet » itu sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games