server ip 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. server
  2. sql server
  3. isa server
  4. irc server
  5. ms sql server
  6. iyi geceler server
  7. seray server
  8. server irc uludagsozluk com
  9. server durumu
  10. peer to server

© 2008 - uludağ sözlük

server ip başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. server ip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu server ip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece yolculugu » katy perry » tufan ersoz » aksam bize gel de ders calisalim » kartal hasan dogan spor kompleksi » iki genc kizin romani » ben hic deniz gormemistim » doldurdukca artiyor durduramiyoruz » ilk entrylerin okunmamasi » hint avrupa dil ailesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games