sert hareket 

kapat
  1. futbol maçlarında oyuncuları sakatlamaya yönelik yapılan hareketlerdir.
    #1185216 (wAkE, 21.01.2007 16:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sert hareket başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sert hareket ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sert hareket nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disturbia » aslan » cukura dusup sakatlanan futbolcu » anneanneden duyulan atasozleri » bon iver » seri katil oldurmek » ask acitir » sozlukteki yobazlar » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » ucak » fifa 09 daki genc yetenekler » general motors » genelkurmay i yipratmayan tek sey » harvey nichols » agzini cart diye yirtarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zekeriyabeyaz » istek ezan hatti » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » amc » bir memenin ardindan » solo testte 15 piyon birakmak » kadinlari anlayamamak » mavi tur » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » pink floyd » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » don demeyi unuttum » iran » 300