serra noyan 

kapat

1. ipek ongun un yazdigi bir genc kizin gizli defteri kitabindaki bas karakter.
    #1111182 (bilmem, 05.01.2007 19:16)
  2. evli barklı kadın. çocuğu da vardır bunun. * **
    #1933539 (sosyalpenguen, 14.07.2007 17:45 ~ 17:56)
  3. (bkz: ahmet noyan)*
    #1933547 (sidikli, 14.07.2007 17:47)
  4. her zaman hafif makyaj yapan ve saçına sadece düz fön çeken karakter. doğal olması açısından...
    #1933562 (desiree, 14.07.2007 17:49)
  5. Bir keresinde babası tarafından sinemada bırakılıp gidilen kilolarıyla başı dertte kızdır.* *
    #2005438 (begfey, 25.07.2007 09:06 ~ 12:03)
  6. ilk gençliğimin sürekli bunalım ve haset içinde geçmesini sağlayan(!) bir genç kızın gizli defteri serisinin esas kızı. hangi akla hizmetse, gece-gündüz bu seriyi okurdum, sonra bi serra'nın müthiş hayatına, bir de kendi dandirik hayatıma bakar, moralim bozulurdu. belki ağlamışımdır da, hatırlamıyorum. bu kız benim sahip olamadığım her şeye sahipti. süper aile ilişkileri*, sıcak ev ortamı*, tek çocuk olmak*, tam hayalini kurduğum bir ev*, kendisini çok seven dede-babaanne türevi aile büyükleri, süper manitalar, son derece iyi okullarda alınan eğitim, derslerinde fazlasıyla başarılı olması*, kusursuz arkadaş ilişkileri vs..
    bunalımlara soktu beni mendebur.
    #4258985 (icimdeki deniz, 21.11.2008 03:15 ~ 03:16)
  7. portakalagaci com u düzenli takip edip site sahibi hatice'ye minik şirin notlar bıraktığını düşündüğüm kolpa karakter.

--spoiler--
    haticecim bu ne şahane ponponlu brokoli böregi tarifi
    ilk kez denedim ama müthiş olduuu

i-na-na-mı-yo-rumm !!!
    --spoiler--
    #4665449 (veritaserum, 08.02.2009 09:19 ~ 09:20)
  8. lenslerine mercek diyebilen tek yaratılmış.
    #4941975 (umarsizvelet, 29.03.2009 13:35)
  9. bu kız insansa ben neyim moruk.

bilkent üniversitesinde burslu okur.
    tüm sevgilileri centilmen, yakışıklı, kültürlü ve görgülüdür.
    tüm sevgilileri kendini çok sever.
    aşkta kaybetmesi için kumarda kazanmasına gerek yoktur bu karının her şeyi mükemmeldir.
    süper aile ilişkileri vardır.
    herkesle hemen arkadaş olur
    babası üniversitede öğretim görevlisidir, annesini hatırlamıyorum.
    herkes de onu çok sever.
    herkes için serra'm aşkım balım bebeğimdir.
    klasik müğzik dinler, tiyatroya gider.
    deniz manzaralı dubleks bahçeli bir evde yaşar.
    öğretmenleri kendine bayılır.
    çok sağlam arkadaşları vardır.
    hemen iş bulur.
    iş bulduğu yerdeki insanlar çok sevecen çok şirin hocucucucu insanlardır.
    çok kişiliklidir, çok kaliteli bi insandır. (ahahaa o ne lan.)
    sağlıklı beslenir, spor yapar.
    süper yazı yazar.
    stajını istanbul hilton'da yapar.
    kendine asılan 45 yaşlarındaki yakışıklı ve karizmatik herifi kendinden büyük diye reddeder. (işte bu noktada kendimden utanıyorum hafız ahahsajfk.)
    çizgiyi asla geçmez.
    haddini aşmaz.
    kendini bilir.
    içki içmez.
    içerse de şampanya içer.
    elitliğin mına kor.
    biz de öyle bakarız kendine.

lise hayatını anlattığı kitapları boyunca "aha şimdi uyuşturucu bağımlısı olucak" diye bekledim. olmadı lan. bi kere bara gitti onda da meyve suyu içti.

öeh.
    #4942033 (janie jones, 29.03.2009 13:46 ~ 03.07.2009 22:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

serra noyan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serra noyan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serra noyan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about serra noyan. Copyrights of the articles are belong to their authors.