serpil timuray 

kapat
  1. danone türkiye'nin hali hazırdaki ceo'su.

1 ocaktan itibaren vodafone'un ceo'luğunu yapacak olan türk iş kadını.
    #4218941 (gimenez, 12.11.2008 11:29)
  2. oldukça zor bir sektörde, meslektaş olarak (bkz: süreyya ciliv) ve (bkz: cüneyt türktan) ile rekabet edecek, olan vodafonun yeni ceo'su görevi hayırlı olsun. lakin bence işe rakipleri süzmekten önce şirket içi yapılanma, gerekli görev rotasyonları, ve koltuklarını çok sağlam zanneden yöneticilerin dikkatini çekerek başlamasını tavsiye ederim. kendisi henüz göreve yeni başladığında eline bir bebek vericekler umarım herşey için geç olmuş olmaz. bu bebeğin adı şimdilik net olmasada vdm yani vodafone dağıtım merkezleri, yani ürünlerin vodafone'den son satış noktasına ulaşmasına aracılık edecek özel işletmeler. bunlar seçilirken yapılan hatalardan burada bahsetmeyeceğim lakin, sistemde şöyle bir yanlış var vdmler aynı zamanda perakende satış yapan bir çok dükkan sahibi olmaya yönlendiriliyor. bu işin mantığına ters. eminim kendisi bu gibi hataları görecektir. umarım vodafone fazla zarar görmeden düzeltme fırsatı bulur kendileri. herşeye rağmen başarılı olacağına inanıyorum.
    #4252798 (mituys, 19.11.2008 19:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

serpil timuray başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serpil timuray ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serpil timuray nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about serpil timuray. Copyrights of the articles are belong to their authors.