seriye 

kapat
  1. (şer'iye) şeriat kurallarına uygun.
    #2087700 (caadaloz, 07.08.2007 19:28)

© 2008 - uludağ sözlük

seriye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seriye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seriye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» thich quang duc » hexenkessel » kan uykusu » you don t mess with the zohan » noi albinoi » babanin sapkasini yere dusurmek » umut sarikaya » devrimci » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » beni birakip nerelere gidersin mysql server » parasut fren » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » volkan demirel in avrupa macerasi » kanye west gozlukleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek delisi » lumpen burjuva » fatma aliye » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » coca cola nin spermleri oldurmesi » irkci saman ile irkci musluman savaslari » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » yeniceri » kor haline gelmek » dijital binali abi » genelkurmay i yipratmayan tek sey » sinan engin bilgisiyle istifa etti » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » turbanin altina giyilen bere