serif sezer 

1. yetenekli bir oyuncumuzdur kendileri
    babam ve oglumyol herseye ragmengibi filmlerde
    cemberimde guloya asmali konakgibi dizilerde oynamıştır
    bu sayılanların hepsinin çok başarılı olmuş olmasıyla mutlaka bir bağlantısı vardır.
    cagan irmakçok sever kendisini. *
    #549560 (letranger, 17.08.2006 12:31)
  2. yol, hakkâri de bir mevsim, babam ve oglum gibi baş yapıtlarda başarıyla oynamış türk sinemasının en iyi karekter oyuncularından biridir. neredeyse cagan irmak'ın tüm dizi ve filmlerinde kendisini görmek mümkün.
    #1194966 (vend avesta, 23.01.2007 17:41)
  3. feci şekilde freddie mercury'e benzeyen oyuncu kişi.
    #1545301 (martin edilen, 19.04.2007 23:48)
  4. büyük oyuncudur.fazla söze gerek yoktur. çemberimde gül oya dizisinde canlandırdığı urfalı sultan karakteriyle kalbimdeki yerini almıştır.
    #1557862 (deli prenses, 23.04.2007 11:44)

© 2008 - uludağ sözlük

serif sezer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serif sezer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serif sezer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ridvan dilmen » galatasaray atkisi » ufak hayallere sahip olmak » fm 2009 deki yetenekler » dayanilmaz kelimeler » karl heinz feldkamp » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » ali cevat akkoyunlu » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » thich quang duc » gulhan sen » kahpe bizans in yigit guzeli » hexenkessel » helal olsun dedirten entryler » tanrinin egosu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » alternatif prezervatif reklam sloganlari » last fm » arnavut kaldirimi » birinci nesil yazitlari » oleceksin kopek » cirkin oldugunu kabul eden kiz » the offspring » matrixxx » 14 ocak 2006 saldirisi » lulu » star gazetesi » genetik determinizm » capa » deniz yilmaz