seriat in hicbir zaman gelmeyecek olmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seriatin hicbir zaman gelmeyecek olmasi
  2. sozluge seriat ne zaman gelecek beklentisi
  3. hicbir zaman
  4. hicbir zaman tanriya guvenmedim
  5. hicbir zaman olmayacak durumlar
  6. hicbir zaman ilk ayrilikta bitmez
  7. hicbir zaman aranmayacak basliklar
  8. kotuler hicbir zaman unutulmaz
  9. iyiler hicbir zaman kazanmaz
  10. babam hicbir zaman beni anlamadi

© 2008 - uludağ sözlük

seriat in hicbir zaman gelmeyecek olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seriat in hicbir zaman gelmeyecek olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seriat in hicbir zaman gelmeyecek olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» audi a5 » ayca sen baskan pusu » sen yanma diye » salak ama mutlu insanlar » eye queue » vitor hugo gomes passos pele » oldboy » ankara 19 mayis stadyumu » alkol komasina giresice » 17586063 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games