seriat gelecek gotumuze girecek 

kapat
  1. şeriat'ın gelmesi durumunu gözönünde bulunduran bünye söylemi. *
    (bkz: gelirse ekime gelmezse)*
    #3046705 (desifreolmusdisiuuser, 23.02.2008 03:55)
  2. dünya'da that'e girecek olan slogan.*
    #3046707 (sonkuzu, 23.02.2008 03:55 ~ 03:56)
  3. (bkz: göte giren şemsiye açılmaz)
    #3046708 (engineer, 23.02.2008 03:56)
  4. (bkz: allah taksiratını affetsin)
    #3046710 (florinali numuneddin, 23.02.2008 03:56)
  5. -şeriat gelicek osman şu hale bak , kamuya da girerler akademisyen de olurlar..
    -atma lan nalan amma paranoyacısın..adamlar götürüyo işte..
    -ya osman , kestirip atmasana..misal bi öğretmenin de türban takma özgürlüğü var diye , öğrencilerin karşısına türbanlı mı çıkması gerekli ? ya da çıkınca öğrencileri etkilemez mi?
    -olmaz bi şey, ekonomi iyi bak koca koca adamlar konuşuyor.
    -ya osman , alla alla bi dinlesene mesela şimdi bile bazı semtlere girilmiyor türbansız herkes adlı adınca biliyo nolucak bu durum?
    -lan kadın amma çok konuştun , içine ettin şu 90 dakikanın bırbırbır , islam'da kadın çok konuşmaz sus otur aşağı..
    #3046714 (hefeweizen, 23.02.2008 03:58)
  6. trajikomik söz.
    #3046724 (svieri doroga, 23.02.2008 04:02)
  7. işte türkçe'nin en büyük sorunu, aslında bir yandan da en büyük stand-up malzemesi çıkardığı eksikliği.

(bkz: nesne eksikliği)

türkçe'nin en çok unutulan cümle öğelerinden olan nesne, cümlelerin anlamlarını insanların tamamen algılayışlarına bırakıyor. bir kaç örnek verelim de tadı tuzu olsun...

örn:
    "ağzına verdim" (nesnesiz hali)

"yemeği ağzına verdim" (nesneli hali)

ne kadar değişiyor değil mi?

allah kimseye nesnesiz cümle kurdurmasın...

amin.
    #3046725 (florinali numuneddin, 23.02.2008 04:02 ~ 04:03)

© 2008 - uludağ sözlük

seriat gelecek gotumuze girecek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seriat gelecek gotumuze girecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seriat gelecek gotumuze girecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ortak atadan gelen maymunumsu insan » mcdonald s in basortululeri kovmasi » hem zengin hem mal olan kiz » baris ozbek » ibrahim yigit » gaza getiren karma isimleri » asgari ucret » vagina dentata » kucuk iskender » sylvie van der vaart a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci