seriat bak gelmiceksen soyle ulke zarar ediyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ziraat bankasi zarar ediyor
  2. zarar vereni destekle zarar gorenden para al
  3. bak kim dans ediyor
  4. zarar
  5. golsuzluk devam ediyor
  6. calismalarimiz devam ediyor
  7. yonetmenim isaret ediyor
  8. hayat devam ediyor
  9. ask acisi hasta ediyor
  10. ergenekoncular abd ye hizmet ediyor

© 2008 - uludağ sözlük

seriat bak gelmiceksen soyle ulke zarar ediyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seriat bak gelmiceksen soyle ulke zarar ediyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seriat bak gelmiceksen soyle ulke zarar ediyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sac bakim kremi » umit ozdag » dusunuyorum oyleyse tuvaletteyim » zakir hussain » ucun besin hesabini yapan sevgili » erzurum dan cevirdiler yolumu » uludag sozluk yazarlarinin cep telefonu melodileri » terapi » ihsan oktay anar » arkadas arkadasin sponsorudur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games