seri halde eksi oy veren yosma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seri eksi oy veren yosma
  2. seri eksi oy veren ibnenin seri halde eksilenmesi
  3. seri halde eksi oy veren ofisiyel
  4. seri halde eksi oy veren tatli kiz
  5. seri arti veren melek vs seri eksi veren ibne
  6. seri eksi oy veren ibneye seri eksi oy vermek
  7. seri eksi oy veren ibne yi seri eksileyen gay
  8. seri halde arti oy veren pis abazan
  9. seri halde arti oy veren melek
  10. seri halde eksi oylaniyorum

© 2008 - uludağ sözlük

seri halde eksi oy veren yosma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seri halde eksi oy veren yosma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri halde eksi oy veren yosma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the sims 2 ikea home stuff » icime islerken » zirvede ickisine ilac atilan genc uuser » anastassios kakos » ozel olmadigini anlamak » yalnizlik » romiz mektubu » seri eksi oy veren ibne » bike » elena isinbayeva a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games