seri gri ekran veren sozluk 

kapat
  1. sözlük düzenli olarak patlamaktadır, bu yüzden kendisine takılan lakaptır.

(bkz: boş bkz) idi. ama artık doldurmak zorunda kaldığımız bir bkz. *
    (karin, 08.05.2008 16:47 ~ 16:56)
  2. gri ekran baglanti sayisi fazlalasinca cikar*, iyiye isarettir. ragbet gormeye baslamis sozluktur.
    (revolter00, 08.05.2008 16:50)
  3. arkasında sırlar saklayan olaydır, zira aslında sadece gri ekran değildir, grinin içinde bir yazı gizlidir.*
    (archvile, 08.05.2008 16:55)
  4. (bkz: uludağ sözlük)

(bkz: uludağ sözlük bir klondur)

(bkz: uludağ sözlük kolpa çıktı)
    (gone with the shit, 08.05.2008 16:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» suleyman rodop » pisman oldugun zaman » cildir in tarihi eserleri » sinavlarda grup yapilmasi » orospu cocugu » uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet » diger turk cumhuriyetleri ile federasyon kurmak » haydarpasa garinda » bilindik kelimelere bilinmeyen anlamlar yuklemek » since i ve been loving you » 12 mayis 2008 cin depremi » kalan pirinc sayisi kadar cocuk sahibi olmak » 14 mayis 2008 new orleans san antonio maci » bi magnum a verdim » isil alben » yusuf el kardavi » kristal is sisecam grevi » erkan dogan » semih senturk » yabanci unlulerin karsi cinslerin arasini bozmasi » sahan gokbakar » cassio de souza soares lincoln » 62 » bir ilk yardim teknigi olarak sigara icirmek » seni simit saraylarinda doyuracagim » siee » jaspe » jakuzide osurmak » kadraj a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa