seri eksi veren ibneyi bulmak icin fal baktirmak 

kapat
  1. seri eksi oy veren ibne mağdurlarının eksilenmekten kafayı yiyip, onu bulmak için başvurabilecekleri yollardan sadece biridir.
    + hımm. senin kalbin kararmış yavrum. birisi seni çok üzmüş. böyle başında eksiler var sanki.
    - hah!! işte bu o şerefsiz. tipi nasıl teyze? ya da boşver tipini, nicki nasıl? görünüyo mu?
    + aaa! çok ayıp evladım. ben nerden bileyim elalemin alet edavatının nasıl olduğunu.
    - yok teyze, öyle değil. nick, yani takma isim ya da en iyisi sen boşver nickini. harf marf çıkmamış mı orda?
    + heee. a harfi çıkmış sanki.
    - ulan ağzına sıçim teyze bee. çıka çıka a harfi mi çıkmış. içinde a olan bir sürü nick var. s.ktir git teyze. bilmiyosun sen fal bakmayı. ben gidiyom.
    + terbiyesiz sapık!! hem elalemin pipisini tarif ettiriyo, hem de baktığım falı beğenmiyo. bari paramı verseydi.
    (altin vurus, 08.05.2008 22:41)
  2. - 3 vakte kadar bir ibneyle tanışacaksın.
    + ananı bu o işte seri eksi oy veren ibne bu olmalı.
    - evet bu o. gay bara git.
    + oradan çıkmıyorum zaten abla, hayatımı onu bulmaya adamım
    - aferin sana evlat.
    (TTTDDD, 08.05.2008 22:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ulu sozluk » la wally » montajelemani » forvet arkasi serbest adam » banyan » alternatif spam mail senaryolari » kamyon yazilari » elif dedim be dedim » beni burda birak » kordon » ben seni haketmiyorum » eagle » evli bir erkege asik olmak » the body shop » george michael dansi yaparak savasa girmek » ohrschmerz » fibonacci » faati » osmanli devleti duraklama devri » buyuk kent pastanesi » seovi marsi » cengelkoy hiyari » kafa 1500 » cehenneme dusenin ilk cumlesi » yar nere gidem » turkiye de yasamasina ragmen mac seyreden insan » iyi orta gol getirir » sevmek benim neyime » fenerbahce taraftari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa