seri eksi oy veren toparlak 


kapat
  1. verilen bilgiler karşısında afallayıp karşıt olduğu türden entryleri eksileyen bünyelerdir.sebepli sebepsizdir.bu bünyeler kendini din konusunda genellikle otorite kabul ederler.bundan 1400 yıl öncesinden sözlüğe bağlanmaktadırlar.
    *
    #3386301 (jaspe, 12.05.2008 03:13 ~ 03:21)
  2. (bkz: seri eksi oy veren gavad)
    (bkz: seri eksi oyveren ibne)
    #3399655 (Yasak Kadin, 15.05.2008 11:24)
  3. bana dadanmis bir kac tane böyle kisi var.
    moderatöre de bildirdik , lakin cit yok.
    eh adet böylese ne edek: olumsuz oylayin anasini satayim.
    bari cok okunan, alisilmisin disinda, iyi bir yazar oldugumun farkina variyorum.
    #3399734 (kararti, 15.05.2008 11:52)
  4. seovinin sürekli evrim geçirmesiyle aldığı yeni isimdir.

    (bkz: büyüyor efendim durduramıyoruz)
    #3399740 (cheap death, 15.05.2008 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

seri eksi oy veren toparlak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seri eksi oy veren toparlak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri eksi oy veren toparlak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu » kultursuz dinazor » sicarken tuvaletteki fayanslari paramparca etmek » ame » painkiller » recon » oyunbara com » the haunted made me do it » fate of norns » bulent ersoy a benzemek icin estetik yaptirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci