seri eksi oy veren ibnenin psikolojisi 

kapat
  1. hoşlandığı kişiye açılamayan kişi psikolojisidir. bir örnekle açıklarsak;

hani eskiden yani biz çok küçükken ilk okula giderken bizden hoşlanan erkek çocuklar gelip saçımızı çekerdi. ya da meyve suyumuzu döker, kalemimizi çöpe atardı. o zamanlar çok ağladık ama sonradan öğrendik bunun bir hoşlantı belirtisi olduğunu. seovi' nin eksi oy vermesinin nedeni yazardan ölümüne hoşlanması ama açıklayamamsıdır.

ancak benim bir erkek olmamam nedeniyle boşa bir çabadır. ben erkek değilim "lem" gelme git. yahşi bir "vurucu" bul kendine.
    #3418611 (isi degistirgeci, 19.05.2008 18:11)
  2. oyladığı girinin sahibiyle aynı nesil omadığı aşikardır.kendi yazdığı giriler oy bile alamamıştır. sonraki gelen nesilleri kıskanmış da olabilir.
    #3418626 (thaliia, 19.05.2008 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

seri eksi oy veren ibnenin psikolojisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seri eksi oy veren ibnenin psikolojisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri eksi oy veren ibnenin psikolojisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa hakkinda hersey » cok konusup bos konusmak » bakis » dansozun memeleri arasindan kredi karti gecirmek » sokaktaki vatandas » tepsi mudafaa » uyuyan kisinin nefesini dinlemek » 13 agustos teoman paramparca senfoni » sozlukteki en komik yazarlar » saygi ozturk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games