seri eksi oy veren entellektuel ibne 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seri arti veren melek vs seri eksi veren ibne
  2. seri eksi oy veren ibne yorumuna alinan ibne
  3. seri eksi oy veren ibne yi seri eksileyen gay
  4. seri eksi oy veren ibneye veren ibne
  5. seri eksi oy veren ibne eksi de yakalandi
  6. eksi oy veren seri ibne
  7. oz seri eksi oy veren ibne
  8. seri eksi oy veren ibne
  9. seri ibne oy veren eksi
  10. seri eksi oy veren ibne olmak

© 2008 - uludağ sözlük

seri eksi oy veren entellektuel ibne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seri eksi oy veren entellektuel ibne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri eksi oy veren entellektuel ibne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» theophraste renaudot » avrupa birliginin sozlugu okumasi » halusinasyon » deniz fenerini unutmayin » misssunshine » you really got a hold on me » susannah york » ihsan oktay anar » turk dizisi cekmek icin gerekenler » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » slideshare com » olmeden once izlenecek filmler » polat alemdar in eroinman olmasi » uyumadan once the bards song dinlemek » bon iver tarzi baslik acma rehberi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » tretuvar calismasi » fatih kacan » lenova » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » no poetry » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » hold me tight » martti ahtisaari » mavi tur » oje » rosetta tharpe » bugun benim dogum gunum