seri eksi oy almayan yazar iyi yazar degildir 

kapat
  1. aman herkesin gönlü olsun diyerekten doğruyu eğip bükmedikleri için seri eksi oy alan yazarların çoğu iyi yazardır. evet belki iyi yazar biraz iddialı oldu; ama en azından karakterli yazardır. yavşak değildir..
    #2166286 (xiphoideus, 20.08.2007 16:44)
  2. (bkz: katılıyorum)
    (bkz: celebrity ne derse doğrudur)
    #2166331 (desiree, 20.08.2007 16:51)
  3. (bkz: doğru söze ne denir)
    #2166341 (delikanlımühendis, 20.08.2007 16:52)
  4. (bkz: doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar)
    #2166391 (sur duvari, 20.08.2007 16:56)
  5. çünkü bir düşüncesi yoktur hiçbir konuya dair, bu yüzden yazamaz ve olmayan düşüncenin karşıt görüşüne sahip yazarlar tarafından eksi oy alamaz.

çevreye bilgi ve görüş iletemeyecektir, o yüzden kendini anket, forum, geyik ve cinsellik merkezli konu ve başlıklara verir. ayrıca bu gibi yazarlar bilmedikleri bir başlığı da açıp okumak, bişeyler öğrenmek zahmetine girmezler.
    #2166432 (rantulas, 20.08.2007 17:01)

© 2008 - uludağ sözlük

seri eksi oy almayan yazar iyi yazar degildir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seri eksi oy almayan yazar iyi yazar degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri eksi oy almayan yazar iyi yazar degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 24 agustos 2008 ankara gazi cocuk yuvasi zirvesi » ramazan altunbas » ayse arman in sag memesi » kafkas pakti » coral sea deniz savasi » versus » cigdem savas » entelektuel kiro diyaloglari » yeni baslayanlar icin izmir » repechage a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games