seri baslik acan ibne 

kapat
  1. uktecinin notu: bi bu eksikti doldurda tamam olsun. zira eksikliğini feci şekilde hissediyorum.

ukteyi veren: kimi tolga der kimi raikonen (01.04.2008 21:10)

seri halde başlık açan yazarlara hoş olmayan bir sıfat takıp söylenen bir mottodur.
    #3364247 (alone with everybody, 06.05.2008 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

seri baslik acan ibne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seri baslik acan ibne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri baslik acan ibne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadgeldi pasa turbesi » halef » imam in capkinlik yapmasi » charles bartowski » art vandelay » futbol federasyonu baskani olmak » yusuf miroglu ile polat alemdar arasindaki fark » hayvan olan yazarlar » edgar davids » ayi sinan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci