seri arti oy verme kampanyasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir entry ye arti oy verme nedenleri
  2. msn muhabbetine arti oy verme istegi
  3. kose yazisina arti oy verme istegi
  4. huzunlu entrylere arti verme sorunsali
  5. bir entrye birden fazla hem arti hem eksi oy verme
  6. entry yi begenmeme halinde bile arti oy verme
  7. seri arti veren melek vs seri eksi veren ibne
  8. seri eksi verme geni
  9. seri eksi oy verme butonu
  10. seri eksi oy verme programi

© 2008 - uludağ sözlük

seri arti oy verme kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seri arti oy verme kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri arti oy verme kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kraft » spiritus sancti » her turk metalci dogar » pekin 2008 4x100 erkekler finali » 1602 » dexter morgan » 1725 » uretim cini » ramazan 2008 » ayse arman in cocugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games