seri arti oy veren insan 

/ 6
kapat
  1. bizden biri, iyi biri. *
    #3280221 (hendrix, 17.04.2008 01:17)
  2. 5. nesil bir yazar. **
    (bkz: hoş geldiniz)
    #3329072 (madam despina, 28.04.2008 02:50)
  3. seri eksi oy veren ibnenin zıttı olarak düşünülmüş gibi durarak kişiyi ibne insan degildir önermesine götüren nick.
    #3349426 (mevta, 02.05.2008 22:38)
  4. yazacak entry bulamayan surekli okuyan insandır.
    #3360039 (comenta, 05.05.2008 15:34)
  5. kendince ölçütlere göre oy verir. ayrıca seri artı oy veren insan olmakla seri eksi oy veren insan olmak arasındaki ince çizginin muğlaklığı kendisini güvenilmez kılar. her an seri eksi oy veren ibneye dönebilir. seri artı oy vermek de ayrı bir ibnelik ya... her neyse.
    #3430407 (arabam var, 22.05.2008 07:12)
  6. ego tatmini için sözlüğe gelmemiş insandır. burada saçma sapan ideolojilerini insanlara dayatarak rahatlayan kişileri gördükçe siniri bozulsa da hiç bir zaman onlara seri eksi oy vermez. aklı başında doğru dürüst yazı yazanlara seri artı oy verir. hakaret etmeyi en iyi yol bilenlere verilecek cevabı olsa da format dolayısıyla sesini çıkarmaz.
    #3431662 (seri arti oy veren insan, 22.05.2008 15:31)
  7. bana da uğrayıp en beğenilmeyen ama benim çok sevdiğim girdiler içerisinden 1 2 tane secmiş, insandır.

okuduysa ve öyle verdiyse teşekkür ederim ama haybeye verdiyse geri alsın. *
    #3814046 (zuvvar, 13.08.2008 20:09)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

seri arti oy veren insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seri arti oy veren insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seri arti oy veren insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lenovo » tac » kaltar » kisveye burunmek » desmodus rotundus » jack bauer vs polat alemdar » simone simons » izmir ekonomi universitesi » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » fenerbahce kupasi » iki penisli dogmus bebek » virginia gold » glam metal » fifa 09 » serdar akinan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yutkunmak » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » internet gazetesi » domaltip bafilemek » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » birinci nesil yazitlari » rahmetli ozal i unutamamak » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » tetikci » sah ismail » ataturk geri donse soylecegi soz » kibir » turuncukolik » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek