serhat aral 

kapat
  1. diken grubunun ilk albümü hedef buyuk'te ki davulcusudur. 1971 istanbul doğumludur.
    #1998829 (joe satriani, 24.07.2007 11:42)
  2. Artık bass gitar çalan insandır.
    #2408853 (joe satriani, 01.10.2007 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

serhat aral başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. serhat aral ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serhat aral nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the mamas and the papas » ask genclestirir » molla kaabiz » asagipinar tumulusleri » anneme » umit davala » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » don kisot » guillermo ochoa » asik olunasi kadinlar » hayat memat meseleleri » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » pkk nin silah birakip teslim olmasi » bir boka benzemeyen minimal siir » bilgi ve belge yonetimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » sivrisinege ucan tekme atmak » jean marie gustave le clezio » kimse yazmazsa ben yazarim » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » hayattan sikilmak » morgan freeman » what the fuck is that » hasan mezarci » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » yaran cep telefonu mesajlari » irkci saman ile irkci musluman savaslari » ergenekon u sulandirma plani » ask ucurur » ask birlestirir