sereftir seni sevmek 

kapat
  1. cildirin cildirin albümündeki en dikkat çeken galatasaray marşı.
    #3374094 (Kajmer, 09.05.2008 00:51)
  2. şereftir seni sevmek. tutunabildiğin kadar tutun şimdi kollarıma hiç kırılmayacak dallar gibi.. şereftir seni sevmek. bulduğun ne varsa bende arama sana verdim şimdi..
    şerefimi şerefim elindeyken sevmeyi. tutamadıkça ağlardın ya kaçan hayallerine. bak kaçmıyor sana verdim şimdi. yere attığın gururumu gömdüm sürünmesin yerlerde diye. sevdim seni şerefimi de yere atma diye. belki o da gömülmeli daha fazla alçalmamalı. ancak zaten şereftir seni sevmek. deli edersin mahçup edersin onların önünde bitecek olan aşkı. ama üzülmezsin bitecek diye. seni sevmenin bir şeref olduğunu söyleyene yüzünü de dönersin yaparsın biliyorum. benim için bir şereftir. yap!

şereftir seni sevmek; üç kuruşa sattığın şerefini, gururunu, kendini bu sevgiyle tamamlayacaksın çünkü.. eksiksin eksiklerini kapatıp yine yüzünü dönecek hiç yaşanmamış gibi bırakacaksın tutunduğun dalları. umurumda olsa ağlardım şimdi ama şerefse seni sevmek seni küçük duruma düşürüp şerefine leke getirmeden şerefimle severim seni.
    * *
    #3405779 (lolita lempicka, 16.05.2008 20:08)
  3. ali sami yen'in tüm tribünleri mırıldanırken, melankoli denilen şeyin mecidiyeköy semalarında dolanmasına neden olan marştır.

şereftir seni sevmek
    senle ağlayıp gülmek
    galatasaray sevgisi
    sürecek sonsuza dek

yetmiyor ki stadlar
    kalbimiz senle çarpar
    layıksın bu sevgiye
    şanlı galatasaray

nasıl ki bu milletin
    tacıdır yıldızla ay
    yüksel taa arş'a kadar
    şanlı galatasaray.
    #3626957 (Eqin, 06.07.2008 12:46)
  4. ne sevmek ne sevilmek
    ne de ağlayıp gülmek
    senin hasretin bize ölüm demek
    şereftir seni sevmek
    sana kanaryam demek
    bu sevdamız ölene dek sürecek

fenerbahçe tribünlerinden bir beste.
    #3626998 (elnino1907, 06.07.2008 13:01)
  5. pek bilinmeyen bir dörtlüğü daha vardır. ayrıca bu tezahuratın sözleri taner yılmaz isimli bir abimize aittir.

şereftir seni sevmek
    senle ağlayıp gülmek
    galatasaray sevgisi
    sürecek sonsuza dek

yetmiyor ki stadlar
    kalbimiz senle çarpar
    layıksın bu sevgiye
    şanlı galatasaray

nasıl ki bu milletin
    tacıdır yıldızla ay
    yüksel taa arş'a kadar
    şanlı galatasaray.

bir gun bu kalp duracak
    dudaklarım susacak
    mezar taşımda bile
    şanlı cimbom yazacak
    #4035291 (haski, 02.10.2008 18:10)
  6. çok hüzünlü bir melodisi var insan bu marşı söyleyince takımına duyduğu sevginin aşk olduğunu bir kez daha anlıyor. sevgilinin ardından dinlenen damar sezen aksu parçaları gibidir, yenilgilerin üstüne iyi gider. seni sevmeyen ölsün, ölüm varmış korku varmış marşlarının türevidir.
    #4035516 (trink, 02.10.2008 19:18)

© 2008 - uludağ sözlük

sereftir seni sevmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sereftir seni sevmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sereftir seni sevmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sah ismail » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » ktu sozluk » israil » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » finlandiya » celestial teapot » ihsan oktay anar » red alert 2 » evrim teorisi » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » star ana haber » ben ask oldugumu aglarim » bir sehri sevmek » respect my authority » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz feneri dernegi davasi » berrak sudaki kirmizi balik » please mister postman » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » seni beklerim optugun yerde » ask acitir » yaran msn iletileri » melda irmakkesen » the gates of istanbul » ilk deniz ucaklari » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » aciz olmak » sinirlenmek » sigara icemeyen insan