serdar plan yapma plan 

kapat
  1. hafta sonu hava durumundan haberi olmayan serdar adlı şahsa piknik yahut açık alanda bir faaliyet organize etmemesi adına çağrıda bulunma cümlesi.

bir de bunların sözlük heklemeye kalkan modelleri vardır. iş bu halde bu da mesaj dolu bir parça ismidir zaten.

serdar,
    plan yapma plan
    orda burda konuşuyormuşsun, geldi kulağıma
    nedir seni bu roket yakıtıyla dolduran?

databeys falan diyorsun
    abuk subuk laflar ediyorsun
    plan yapma plan
    bilesin ki çok ayıbediyorsun

serdar dedi işim gücüm yok
    uludağ sözlük'ten yaram çok
    plan yapma plan
    bu işin sonu bombok
    #2530670 (hosaf, 29.10.2007 00:57)
  2. (bkz: serdar akıllı olsun akıllı)
    #2530672 (portakalda vitamin, 29.10.2007 00:58)

© 2008 - uludağ sözlük

serdar plan yapma plan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. serdar plan yapma plan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu serdar plan yapma plan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1616 » cele » ulusozluk varisi » yeniden uretim » complicated » squadron » road man » rock band 2 » sizli bizli konusmak » keko a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games